Στην Κ ;-)



μουσική υπόκρουση: [Παύλος Σιδηρόπουλος / Στην Κ.]

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναί, ο μισογυνισμός έχει όνομα,
ο μισαρσενισμός ψάχνεται ακομη να τόβρει, η ευγένεια παρεξηγείται συχνά.

hracker είπε...

1) ευχαριστώ που δέχθηκες την πρόσκληση
2) δε γίνεται να διαφωνήσει κανείς, δεν υπάρχει λέξη "μισαρσενισμός"

Θέλω πάντως να επισημάνω και αυτό το παράδοξο: οι πιο πολλοί από εμάς, είμαστε εύκολοι στην απόρριψη του άλλου. Επίσης, όταν έχουμε λίγα δεδομένα για κάποιον (πχ όταν επικοινωνούμε μέσω δικτύου) οπότε είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε εικασίες, εικάζουμε στραβά πράγματα για αυτόν. Εικάζουμε αυτά που τον άγνωστο θα τον κάνουν απορριπτέο και όχι αποδεκτό. Το παράδοξο είναι που ενώ μοιράζουμε απλόχερα απόρριψη, ταυτόχρονα μάλλον διψάμε για αποδοχή.

Το πιο εξαιρετικό το διάβασα από το gitsaki στο blog της dawnkinson. Αυτό που έλεγε για την αλήθεια που έγινε κομμάτια κι ο καθένας έχει ένα καθρεφτάκι-κομμάτι της αλήθειας και φωνάζει ότι αυτός την βλέπει! Το παραμύθο αυτό τα λέει όλα!

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτή δεν είναι η μοίρα ενός καρπουζιού? Nα το κόβεις και να το γεύεσαι. :-)

Ξέρω πολλές «Κούλες» που σκέφτονται όπως φαίνεται στο σκίτσο σου αλλά και πολλούς «Χαράλαμπους» που πράττουν σαν «Κούλες». Μάλλον δεν έχει να κάνει με το φύλο της Κούλας και του Χαράλαμπου – δεν κατάλαβα αν είχες αυτό στο μυαλό σου όταν το έφτιαχνες - αλλά με την ανθρώπινη φύση που πολλές φορές ηδονίζεται να πληγώνει αυτούς που αγαπάει μόνο και μόνο για να σιγουρέψει μετά με μια συγνώμη την αγάπη τους.

hracker είπε...

Το έφτιαξα για μια "διαδικτυακή συνάντηση" με μια koula (αυτό τo nickname δίνει).

Ο τρόπος που ηδονιζόμαστε είναι συχνά περίεργος και κάποιες φορές άχαρος είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

@ hracker

Aυτοσαρκάζομαι hracker, γιατί έχω υπάρξει και δυστυχώς εξακολουθώ να υπάρχω ως «Κούλα»

Ανώνυμος είπε...

@ Hracker

«Το έφτιαξα για μια "διαδικτυακή συνάντηση" με μια koula (αυτό τo nickname δίνει)».

Αυτο το nick δίνει γιατί έτσι τη λένε. Με πήρες λάθος. Παρεξήγησις αγόρι μου. Δεν έπρεπε να τα μαζέψεις και να φύγεις έτσι! Αν ψάχνεις για «διαδικτυακές συναντήσεις» γύρνα πίσω (στη Dawkinson εννοώ). Πρώτη φορα ζητάω από άντρα να γυρίσει πίσω. Πρώτη και τελευταία. Θα περιμένω με κείμενο...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την αφιέρωση...

Dawkinson είπε...

Ελπίζω τον 'μισαρσενισμό' να μην τον εκπροσώπησα εγώ στο αλαλούμ εκείνου του ποστ μου. Αν δόθηκε τέτοια εντύπωση, ζητώ συγνώμη και από τους δύο. Δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση. Ειλικρινά.

hracker είπε...

@pegasus
γειά σου "Κούλα" με τα ούλα σου :-)))

@κούλα έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικια
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι κοντά σας θα 'ναι.

@dawn
Μη σκας, ούτε εσύ, ούτε η φίλη σου καταφέρατε να τον εκπροσωπήσετε.

Ο μισαρσενισμός είναι σαν την ευτυχία και τη δυστυχία. Δεν υπάρχει ολόκληρος, μαναχά ψήγματα βρίσκεις εδώ κι εκεί κι αυτά εξατμίζονται τόσο γρήγορα, σα να 'ταν ψήγματα ξηρού πάγου.

;-)