Το σέξ είναι πολύ σοβαρό θέμα για να στριμώχνεται σε σοβαρές συζητήσεις.



Ήμουνα σ΄ ένα "διπλανό τραπέζι" όπου γινότανε σοβαρή συζήτηση για το σεξ. Το θέμα ήταν ενδιαφέρον και οι συμμετέχοντες σοβαρές παρουσίες, όπως και οι απόψεις τους.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να συμμετέχω στα σοβαρά :-)

Λυπάμαι που τους το χάλασα με δυό-τρία χαβαλεδιάρικα posts, αλλά κάτι μου καθότανε στραβά. Ήτανε σαν να έβλεπα τύπους με φράκο να μιλάνε για την χάρη των σκισμένων τζιν!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είδες τι παθαίνεις για να στήνεις αφτί;

hracker είπε...

:-)

Αρίστη είπε...

Κορυφαία ατάκα φίλτατε! Κορυφαία!

Στο φυλάω βέβαια το γεγονός ότι μας "έδωσες" κανονικότατα... Αλλά τέλος πάντων! Ομολογουμένως η παρέμβαση σου έδωσε μια νέα ενδιαφέρουσα νότα στο thread! ;-)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μερικές φορές το να ακούς άλλους να μιλάνε για σεξ έχει πολύ πλάκα. Άλλοτε όμως με τον τρόπο που κάποιοι το βλέπουν μέσα στη συντήρησή τους και με τις κοτσάνες που λένε και πιστεύουν, είναι για κλάμματα.

vasvoe είπε...

δλδ το σεξ είναι αστεία υπόθεση;;

hracker είπε...

@αρίστη: μάζευέ μου, να δω τι θα καταλάβεις.

@δείμο: την πιο εκπληκτική ατάκα μου την έδωσε ένας φίλος μου, σφραγίζοντας ένα κρεσέντο "σοβαρών" τοποθετήσεών μου επι του θέματος: "ναι hracker, όντως το σεξ είναι εξαιρετική εμπειρία, ιδίως όταν δεν το κάνεις μόνο σου ..."

@vasvoe: φυσικά είναι και αστεία υπόθεση το σεξ. Τα πάντα είναι και αστεία, αφού στη βάση τους είναι ένα παιχνίδι. Πώς ξεκινάει καλύτερα μια συνεύρεση: όταν το ζευγάρι είναι ξεκαρδισμένο στα γέλια από ένα ανέκδοτο (έστω και για Πόντιους) ή όταν λόγω της σοβαρότητας του θέματος, γδύνουν ο ένας τον άλλο με τη σοβαρότητα αγορευτών της βουλής;

vasvoe είπε...

ναι μπορεί να είναι και αστεία υπόθεση αλλά μπορεί να μιλήσει κανείς πολύ σοβαρά γι αυτό. ειδικά ότνα μιλάει το ζευγάρι για τις επιθυμίες του καλό είανι αυτές να μη γίνοντια περίγελος γιατί με την φυσική (μάλλον αφύσικη, τέλοσπάντων) ντροπή που μας διακατέχει σε αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να πληγωθεί.

bbchris είπε...

Αν ήταν γυναίκες που μιλάνε για σεχ καλώς έστησες αυτί. Αν ήταν άντρες ήταν απλά χαμένος χρόνος γιατί τις περισσότερες φορές ισχύει η θεωρία με τον ψαρά... :)

hracker είπε...

@vasvoe: συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η επιθυμία μόνον αντικείμενο σεβασμού μπορεί να είναι και σε καμία περίπτωση περίγελου. Μοναδική εξαίρεση ο αυτοσαρκασμός :-)

@chris: άντρες ήτανε. Ομολογώ με πιάνεις αδιάβαστο. Ποιά είναι η θεωρία του ψαρά;

bbchris είπε...

Η θεωρία του ψαρά λέει ότι σε όλες τις διηγήσεις, το ψάρι είναι τουλάχιστον πέντε κιλά. :-)

gitsaki είπε...

'Οταν ακούω άθελά μου παρόμοιες συζητήσεις(η τελευταία φορά ήταν σε ενα εστιατόριο στη Θεσ/νίκη)μου έρχονται συνήθως γελια - σπάνια να παρακολουθήσω με ενδιαφέρον μια τέτοια κουβέντα.Κι εδώ που τα λέμε,ο τίτλος του ποστ σου,το δικαιολογεί όλο αυτό πολύ καλά...